Saturday, December 31, 2011

no matter what happened i will always be with you♥

Dari tadi dah aku kat depan laptop. tapi tak tahu nak taip apa. rasa macam mimpi je semua ni. first time aku tengok dia nangis and i couldn't help myself but cry together with him. he is my best friend kot, dia lagi kenal aku lebih dari parents aku. tempat aku share semua masalah so of course la aku sedih gila bila tau semua ni. in fact, i fall in love with him.. now semua persoalan yg lepas dah terjawab. no wonder la adi selalu pengsan, muka pucat and selalu mengadu sakit kepala. Ya Allah aku sendiri pun rasa sedih dengan semua ni apatah lagi dia. aku janji dengan kau adi. no matter what happened aku akan tetap selalu ada dgn mung. kau kuat adi aku tau tu.