Friday, March 24, 2017

I'm blessed :)

Assalamualaikum.

Gigih juga nak menaip even tak ada masa sangat. well sebab dah nekad nak menaip balik kan so kena pandai cari masa lah haa gitu. okay act tak ada benda menarik sangat nak share. but i'm enjoying my holiday right now. cuti penggal sekolah yang pertama. so mostly seminggu ni mmg kat kampung je lah.

on 17 tu lepas balik sekolah je terus rushing nak balik terengganu with my housemate. hari tu nak balik, hari tu jugak lah baru nak kemas baju semua yaa i know i memang pemalas bab2 packing ni.
but everything went well beside i was not in a very good condition at that time (demam+batuk+selsema) haa package sekaligus ye tapi takpelah kifarah je semua tu so i redha huhukk. another reason kena blik awal because my beloved cousin pun nak menikah on that night. ohh yea 2 weeks before that, sepupu yg lain dh nikah. tinggal lah i sorang je yang masih bujang. sepupu yang perempuan semua dah selamat jadi isteri Alhamdulillah.

the kenduri also went well tapi i je lah yang tak berapa nak okay sebab demam kan but still gagah kan diri nak uruskan majlis. ye laa bukan selalu pun. sebagai upahnya that night semput hahaha tak memasal kena sedut oksigen bagai tapi i just anggap mesin oksigen tu macam shisha je lah hahahahh k enough.

the rest of the cuti just luangkan masa with family, zaza and mia. maybe diorang je kot yg ambik tahu pasal i huhu. and the perk of being the last girl in family yang tak kawen lagi, semua i nak i dapat hihii. hari hari orang fulfill kan i punya craving nak makan itu ini. terasa diri ini disayangi sangat.


okay i think that's all for tonight. got to go finishing my work. ada 2 observations kot lepas cuti. tapi lesson plan tak buat lagi. tak tahu lah nak jadi apa ni T_T mudah mudahan semua nya baik baik saja Insya Allah. till then bye !